Blog Post

Minde side

Chopper
Calle

Da vi har mistet 2 af vores kæledyr herhjemme på få dage. Har jeg valgt at lave en minde side. På minde siden, vil alle kæledyr og avlsdyr, som går bort komme ind på. Nogle avlsdyr vil komme ind og lægge under kæledyr. Det er fordi de er trukket ud af avlen, inden de er gået bort og været 100% kæledyr i deres sidste tid herhjemme.

Vi er meget berørte over at have mistet 2 af væres kæledyr herhjemme på få dage, men ingen af dem har lidt. Chopper var en gammel mus, som man godt har kunne mærke, var blevet ældre, her på det sidste og derfor kom det ikke bag på os, at hans tid nu var kommet. Calle var ikke så gammel, men har haft en svær tid, hos en familie der ingen viden om kaniner havde. Han var derfor meget fejlernæret, da han kom til forrige ejer. Vi fik ham i fællesskab gjort til en sund og rask kanin. Om det er hans opvækst der er skyld i hans tidlige død eller noget andet vides ikke, men han nåede at have et godt liv og er sovet stille ind imens han sov i sit hus, så han har ikke lidt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts