Blog Post

Vigtig information

Sinding's Quando
Sinding's Othea
Sinding's Yanick
Sinding's Tianna

Jeg har i en længere periode haft et ønske om at melde mig ind i Foreningen For Danske Hamsterejere (FDH). Problemet har dog ligget i, at de har nogle andre krav i forhold til import af Vinterhvide Dværghamster og Campbells Dværghamster, så mine Vinterhvide Dværghamstere har ikke kunne godkendes i foreningen. Jeg har nu taget beslutningen om, at nu skal det være. Derfor flyttede Sinding’s Quando, Sinding’s Yanick, Sinding’s Othea og Sinding’s Tianna hjem til Sinding’s hamsteropdræt igår. Det betyder også at der pt ikke kommer flere Vinterhvide Dværghamster unger, udover dem der allerede er født. Kæledyrshjemmets Elvira søger derfor også nyt hjem og når Kuld 10 er fyldt 5 uger, kommer Kæledyrshjemmets Fimseline også til salg. Jeg er på venteliste til nogle nye Vinterhvide Dværghamster, men der vil først komme nye unger til næste år. Kæledyrshjemmets Bang Bang får stadig lov til at blive, selvom han er en Campbells Dværghamster. Han skal ikke bruges i avl og derfor kan han godt blive boende. Lige så snart de nuværende Vinterhvide Dværghamster er flyttet ud til nye hjem, vil der blive søgt om opdrætter navn i FDH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts